Uw winkelwagen is leeg.

Wij zijn een professionele verandabouwer en leveren regelmatig betaalbare veranda's in Utrecht en omgeving

Woont u in Maarssen of Utrecht en wilt u graag een mooie en luxe afgewerkte veranda voor een betaalbare prijs? Dan kunt u terecht bij De Goedkoopste Veranda uit Den Bosch. Wij zijn een verandabouwer met een groot aantal jaren ervaring en vele tevreden klanten in Utrecht en de rest van Nederland. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en de veranda's en overkappingen, die wij u aan kunnen bieden.

Veel mensen denken dat verandabouwers erg duur zijn en dat daarom een mooie terrasoverkapping niet haalbaar is. Wij bewijzen dat dit niet zo hoeft te zijn, want wij hanteren zeer schappelijke prijzen, waardoor een veranda voor steeds meer mensen mogelijk is. Daarnaast bieden wij niet alleen standaard modellen aan, maar kunt u bij ons ook nog wijzigingen aanbrengen in materialen en kleuren. U kunt de overkapping helemaal naar eigen wens maken. Wij willen graag bewijzen dat verandabouw niet altijd duur hoeft te zijn en dat u voor lagere prijzen ook nog steeds goede kwaliteit geleverd kunt krijgen.

Zeer uitgebreid assortiment

Wij, als ervaren verandabouwer in Utrecht en daarbuiten, hebben in de loop der jaren ons assortiment ook verder uitgebreid. Wij bieden modellen aan van diverse merken, die allemaal bekend staan als degelijk. U kunt zelf kiezen welk materiaal u wilt gebruiken. Kiest u voor warmtewerend materiaal of wilt u juist veel licht onder de overkapping en kiest u voor veel lichtinval? U kunt het allemaal zelf beslissen en de overkapping zelf samenstellen.

U kunt de gewenste veranda heel gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Bij ieder product staan meer specificaties en kunt u de prijs zien. Dit geldt voor alle benodigde materialen voor de serrebouw, zoals grillo panelen, bevestigingsmaterialen enzovoorts. Wanneer er extra opties mogelijk zijn, dan kunt u deze hier ook gelijk zien. Overal staan duidelijke foto's bij, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u toch liever de overkapping van uw keuze eerst in het echt wilt zien. Wij hebben een uitgebreide showroom, alwaar u alle modellen kunt komen bekijken. Uiteraard staan wij hier ook persoonlijk voor u klaar om u meer informatie te geven.

Goede bereikbaarheid

Wij als verandabouwer geven u de mogelijkheid om online de tuinoverkapping te bestellen en te laten bezorgen in Utrecht. U kunt deze dan heel gemakkelijk zelf monteren dankzij de meegeleverde montagehandleiding. Mocht u dit toch liever uitbesteden aan een ervaren specialist, dan kunt u deze werkzaamheden ook door ons uit laten voeren. Wij doen dit graag voor u en geven u hier graag meer informatie over. 

In de meeste gevallen leveren wij de kleine of grote carports, tuinkamers, glazen schuifwanden, de overkappingen of het afdak van het terras als compleet bouwpakket voor een vaste of losstaande plaatsing. Wanneer u zelf niet handig bent of wanneer u hier simpelweg geen tijd voor heeft, dan behoort het natuurlijk ook tot de mogelijkheden om een goedkope carport, tuinkamer, glazen schuifwand, overkappingen of afdak door ons te laten plaatsen, monteren of te bouwen, of dit nu vrijstaand of aangebouwd is, klein of groot, landelijk of modern. Vraag gerust een richtprijs. 

Zoekt u een interessante aanbieding, richtprijzen of een goed idee voor een voordelige houten, aluminium of glazen, moderne of landelijke, serre, schuifwand, schutting, terras, terrasoverkapping, tuinoverkapping, vrijstaande zijwand of veranda? Vraagt u dan eens naar onze aanbiedingen en ideeën voor losstaande of vaste plaatsing van serre’s, schuifwanden, schuttingen, terrasoverkappingen, tuinoverkappingen, vrijstaande zijwanden of veranda’s. Informeert u dan eveneens naar de mogelijkheid van gespreid betalen, want wij zijn niet alleen de goedkoopste serrebouwer onder de serrebouwers, maar denken in alles met u mee. Neem bij vragen contact met ons op via telefoon, mail of het contactpersoon. Op de website vindt u al onze contactgegevens.