Uw winkelwagen is leeg.

Voor een ervaren serrebouwer in en rond Utrecht gaat u naar De Goedkoopste Veranda

De Goedkoopste Veranda is een ervaren serrebouwer die ook in Utrecht actief is. Wij hebben een ruime ervaring in het leveren en professioneel plaatsen van bijvoorbeeld aluminium terrasoverkappingen, serres, tuinkamers, carports en overkappingen van hout. Wanneer u heel graag buiten in de tuin zit, maar vindt dat dit nu te weinig kan, omdat u te afhankelijk bent van het weer, dan is een serre een goede keuze voor u. Met een serre kunt ook bij slecht weer genieten van uw tuin. Door het vele glas heeft u altijd vrij zicht en waant u zich buiten.

Voor iedere serre bieden wij meerdere mogelijkheden. Afmetingen, kleuren en materialen zijn factoren die u zelf kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld voor het dak van de serre kiezen uit verschillende materialen dakpanelen. Voor alle serres geldt dat wij deze leveren tegen zeer schappelijke prijzen, maar niet besparen op kwaliteit. Wij geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden bij het samenstellen van een serre of andere terrasoverkapping of tuinkamer. Dit is dan inclusief alle benodigde materialen voor de serrebouw, zoals grillo panelen, bevestigingsmaterialen en dergelijke. Op onze website vindt u ook meer informatie.

We hebben niet alleen serres, maar ook andere mooie en luxe overkappingen in ons assortiment

Kiest u liever voor een overkapping boven uw terras, dan is het mogelijk om deze later toch uit te breiden met bijvoorbeeld glazen schuifwanden. Deze wanden kunt u open laten of dicht schuiven, waardoor u bij kouder weer een soort serre kunt creëren. Uiteraard is het bij mooi weer mogelijk om de glazen schuifwand volledig te openen. Ook bij de keuze voor een tuinoverkapping geldt dat wij deze voor lage prijzen aan kunnen bieden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

In de meeste gevallen leveren wij de kleine of grote carports, tuinkamers, glazen schuifwanden, de overkappingen of het afdak van het terras als compleet bouwpakket voor een vaste of losstaande plaatsing. Wanneer u zelf niet handig bent of wanneer u hier simpelweg geen tijd voor heeft, dan behoort het natuurlijk ook tot de mogelijkheden om een goedkope carport, tuinkamer, glazen schuifwand, overkappingen of afdak door ons te laten plaatsen, monteren of te bouwen, of dit nu vrijstaand of aangebouwd is, klein of groot, landelijk of modern. Vraag gerust een richtprijs. 

Onze meeste klanten kiezen voor de optie om het gekozen product zelf te monteren in hun tuin of aan de woning. Uiteraard is het ook mogelijk om de serrebouw door ons te laten verzorgen. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen dit dan ook snel en vakkundig voor u uitvoeren. Wij komen als serrebouwer ook regelmatig in de buurt van Maarssen en de rest van de provincie Utrecht, dus komen wij ook graag bij u langs. Neem voor meer informatie contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Zoekt u een interessante aanbieding, richtprijzen of een goed idee voor een voordelige houten, aluminium of glazen, moderne of landelijke, serre, schuifwand, schutting, terras, terrasoverkapping, tuinoverkapping, vrijstaande zijwand of veranda? Vraagt u eens naar onze aanbiedingen en ideeën voor losstaande of vaste plaatsing van serre’s, schuifwanden, schuttingen, terrasoverkappingen, tuinoverkappingen, vrijstaande zijwanden of veranda’s. Informeer ook eens naar de mogelijkheid van gespreid betalen, want wij zijn niet alleen de goedkoopste serrebouwer onder de serrebouwers, maar denken in alles met u mee. 

Alle producten gemakkelijk en snel online bestellen via onze webshop

U kunt uw nieuwe carport of afdak voor uw terras heel gemakkelijk en snel online bestellen. Op onze website staat alle informatie die u nodig heeft en staan er foto's bij ieder product om weer te geven hoe het product eruit ziet. Wilt u de modellen toch liever eerst in het echt bekijken, dan kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom. Hier staan de modellen opgesteld en kunt u alle materialen en kleuren bekijken. Op onze website vindt u de adresgegevens van de showroom en de contactgegevens waarop u contact met ons op kunt nemen.