Uw winkelwagen is leeg.

Serre Eindhoven

Wilt u ook in de wintermaanden nog kunnen genieten van uw tuin en het buitengevoel? Laat u dan helpen door De Goedkoopste Veranda met het aanbouwen van een serre in Eindhoven. Met het aanbouwen van een serre creëert u een tuinwoonkamer, waarbij u de voordelen van buiten combineert met de warmte en droogte van binnen. 

Wilt u ook een serre bij thuis? De Goedkoopste Veranda in Eindhoven maakt serres voor iedere gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij de serre en letten wij met de grootste zorg op de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een lange en onbezorgde levensduur.

Het aanbod van De Goedkoopste Veranda is erg uitgebreid, wij bieden verschillende soorten serres en overkappingen aan. Ook is er een breed assortiment met accessoires voor uw serre of veranda. Alles is bespreekbaar! U krijgt het bouwpakket kant-en-klaar geleverd inclusief een handleiding. Zo kunt u uw veranda eenvoudig in elkaar zetten en in korte tijd optimaal genieten. Heeft u extra hulp nodig? Wij hebben een ervaren team van montagespecialisten in Eindhoven die de serre vakkundig voor u installeren.

serre eindhoven

Veranda standaard

Deze aluminium veranda staat al enkele jaren bekend als overkapping met dé beste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland!

Veranda luxe

Deze high-end veranda met glazen dak is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel, waardoor het uitgevoerd kan worden met dakbedekking van gelaagd glas.

Veranda premium

De veranda premium kenmerkt zich door het strakke uiterlijk. Het robuuste gootprofiel is bepalend voor de karakteristieke uitstraling van de veranda.

Veranda vrijstaand

De veranda vrijstaand is een volledig opzichzelfstaande constructie. Hierdoor bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel.

serre eindhoven

Serre uitbouw met glazen schuifdeuren

Een mooie afgesloten serre is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat in Eindhoven geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw serre altijd voorzien van beschutting tijdens het voor- en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Op deze manier bent u in staat om in elk seizoen optimaal van het mooie buitenleven te genieten.

Aluminium frame Eindhoven

Een aluminium veranda hoeft niet duur te zijn. Zeker niet als u deze koopt in Eindhoven bij De Goedkoopste Veranda! De veranda’s zijn beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een veranda in uw tuin kunt u eenvoudig warme zomeravonden verlengen.