Uw winkelwagen is leeg.

RAIL VOOR GLAZEN SCHUIFWAND 3 SPOREN

Productcode: Rail 3

Prijs: €147,00

Beschikbare opties

* Vulstrip onderrail voor 3 sporen:

Vulstrip onderrail van siliconen zodat de rails gemakkelijk kunnen worden onderhouden. Kan niet in combinatie met volgers!

* Rail lengte:

Kies de benodigde lengte voor de rails waar de glaspanelen doorheen lopen.

* Montage rails:

De rails zijn nodig om de Fiano glazen schuifwand op zijn positie te houden en te laten schuiven. Wij kunnen indien gewenst deze boven en onder rails voor u monteren.

* Afsluit U profielen:

U profiel voor de 3, 4, 5 of 6 sporen rails. Per set van 2.

- +

Het hele jaar genieten van uw tuin en terras met De Goedkoopste Veranda glasschuifwanden!

Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met de De Goedkoopste Veranda glasschuifwanden en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras!
De terrasoverkappingen van De Goedkoopste Veranda of elke andere fabrikant kunnen worden voorzien van De Goedkoopste Veranda glazen schuifwanden. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500 mm en een breedte van 64, 82 en 98 cm. De glazen panelen kunnen in 3 tot 6 sporen lopen. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel!

Ervaar extra gemak met diverse opties

De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers zodat alle panelen automatisch meeschuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand.

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment van veranda accessoires. U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken.

Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.