Uw winkelwagen is leeg.

DE GOEDKOOPSTE VERANDA UIT DEN BOSCH VOOR PRACHTIGE MAATWERK HOUTEN VERANDA'S, TUINHUISJES EN BLOKHUTTEN IN UW TUIN

EEN HOUTEN VERANDA

Houten veranda’s geven meer leefplezier, verlengen het buitenseizoen en het is dé plek om met vrienden en familie te ontspannen. Wil je ook een houten veranda aan je huis? De Goedkoopste Veranda maakt voor u houten veranda’s op iedere door u gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek, ontwerpen we de houten veranda op maat voor jou. Dit doen we met de grootste zorg voor de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen we een lange en onbezorgde levensduur. De houten veranda kan in de stijlen strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Gebruikte houtsoorten kunnen bijvoorbeeld larikshout, douglashout, eikenhout, geimpregneerd hout of vurenhout zijn. Uw wensen staan voorop.

MAATWERK

Een houten veranda kan bevestigd zijn aan bijvoorbeeld uw woning of tuinhuis.  Een houten veranda is leverbaar in diverse uitvoeringen zoals een houten veranda met een platdak of een veranda met een aflopend dakpannen dak. U kunt zelf de afmeting, dakvorm, dakbedekking en houtsoort samenstellen. Een houten veranda kunnen wij maken in dezelfde stijl als uw woning. Een modere veranda met strakke lijnen en een platdak. De houten veranda wordt gemaakt van larikshout, douglashout, eikenhout, geimpregneerd hout of vurenhout. U zegt het maar en wij maken het op voor u op maat. Een veranda kan ook perfect gecomineerd worden met een tuinhuis, blokhut, houten schuur, houten chalet of houten garage. 

Combinatie veranda en tuinhuis

Ideaal voor in de tuin, het beste van 2 werelden.

Hardhouten veranda

Heerlijk genieten achter in de tuin onder deze op maat gemaakte hardhouten veranda.

IDEALE PLEK VOOR EEN HOUTEN VERANDA 

Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Waar de zon 's middags aan de hemel staat speelt hierin een belangrijke rol. Een gunstige ligging van de houten veranda in uw tuin is dus van groot belang. Gelukkig kan een overkapping ook prima een opzichzelfstaand element zijn in uw tuin. Een houten veranda in kombinatie met een tuinhuisje of blokhut kan natuurlijk ook zoals op bovenstaande foto te zien is. U hebt dan meteen het beste van 2 werelden in 1 keer.

HOUTEN BLOKHUT

De mooiste blokhutten vindt u bij De Goedkoopste Veranda. Het is natuurlijk mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken. Zo leveren wij altijd houten blokhutten die naar ieders smaak, indeling en wens voldoen. Of u nu zoekt naar grote, kleine, eenvoudige, luxe of moderne blokhutten, wij kunnen ze voor u leveren en installeren. U kunt ook kiezen voor kleine modellen houten blokhutten zodat dit de ideale bergruimte is voor bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap.

Prachtige grote veranda

Mooi geïntegreerde grote houten veranda de achtertuin.

Hardhouten veranda

Hardhouten houten veranda de achtertuin met aan weerszijden een opbergruimte.