Uw winkelwagen is leeg.

RECHTERZIJDE VERANDA

Toon:
RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 2500

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3000

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3500

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 4 spoor met 4 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 4000

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 5 spoor met 5 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda, dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben we bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment veranda accessoires, waarmee u uw veranda verder af kunt werken tot een unieke veranda.

Een mooi afgesloten veranda is een ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben we bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment glazen schuifwanden die we op maat kunnen leveren. Zo kunnen we uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.