Uw winkelwagen is leeg.

Bekijk onze veranda's

De Goedkoopste Veranda uit Den Bosch beschikt over ruime ervaring in het vakkundig plaatsen van aluminium veranda's in alle soorten en maten. Als u op zoek bent naar een aluminium veranda bent u bij De Goedkoopste Veranda uit Den Bosch aan het juiste adres.

Glazen schuifdeuren

Open de glazen schuifdeuren maar open en verwelkom de frisse natuur in uw huis! De zonnestralen schijnen al naar binnen door de glazen schuifwand van uw tuinkamer. Uw tuin komt al zo dichterbij met een tuinkamer, en dankzij de glazen schuifwanden heeft u nog meer controle over uw buiten leven.

Meest verkochte veranda

Deze aluminium veranda staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!

Veranda met glazen dak

Deze high-end veranda is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel waardoor deze kan worden uitgevoerd met dakbedekking van gelaagd glas.

Veranda premium

De veranda premium kenmerkt zich door het strakke uiterlijk. Het robuuste gootprofiel is bepalend voor de karakteristieke uitstraling van de veranda premium.

Veranda vrijstaand

De veranda vrijstaand is een volledig opzichzelfstaande constructie. Hierdoor bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel.

Door ons geplaatste veranda's

Een impressie van door De Goedkoopste Veranda uit Den Bosch geplaatste aluminium veranda's. Wij leveren echt maatwerk en passen indien nodig de breedte van de aluminium veranda aan naar uw wensen.

Zijwanden voor uw veranda

Met een complete zijwand kunt u de zijkant van uw veranda helemaal dichtmaken. Dit wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld een hoek te maken voor tuinmeubels, of in combinatie met glazen schuifdeuren aan de voorzijde een compleet afgesloten ruimte te maken.

Lease hier uw veranda

Droom je al tijden van een prachtige veranda in uw tuin, maar heb je er op dit moment even het geld niet voor? Dan is een veranda leasen dé meest ideale oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier van een veranda kopen bij De Goedkoopste Veranda. Je koopt bij ons namelijk de veranda en betaalt pas op het moment dat het jouw uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is je veranda lease in veilige en vertrouwde handen. Lees hier meer over de lease tarieven.

1
Kies de veranda naar uw wensen, eventueel met bijbehorende accessoires. Controleer aan het eind van het besteltraject uw bestelling en selecteer bij stap 5: Wijze van betalen ‘Lease deze veranda’.
2
Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en klik op ‘Bestelling bevestigen’. Je lease aanvraag wordt direct verstuurd.
3
Je ontvangt binnen 5 uur op werkdagen een e-mail of telefoon van De Goedkoopste Veranda waarin wordt gevraagd om aanvullende gegevens zoals inkomen, huur/hypotheek en kopie ID. Na deze informatie krijgt u te horen of uw lease aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.*
4
Als je lease aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele werkdagen een contract per mail. Deze dien je, ondertekend en voorzien van een kopie van je legitimatiebewijs en bankpas, per post terug te sturen naar De Goedkoopste Veranda.
5
Zodra het contract is ontvangen en verwerkt, ontvang je een email. Hierin staat wanneer je veranda wordt verzonden. De veranda wordt bij je thuis bezorgd of klaargezet om af te halen bij onze showroom. Je bent dan direct eigenaar van de veranda. Indien u heeft gekozen om de veranda door ons te laten monteren nemen wij contact met u op voor een montage datum.

* In het geval je lease aanvraag wordt afgekeurd, wordt je bestelling automatisch geannuleerd en is het helaas niet meer mogelijk om een veranda bij ons te leasen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om bij ons een veranda te kopen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

De leastermijn is 120 maanden. Je bent direct eigenaar van de gekozen veranda. Gedurende de looptijd van je veranda lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien wat de status is qua afbetalen. Bovendien betaal je bij De Goedkoopste Veranda geen afsluit of administratiekosten.

DE GOEDKOOPSTE VERANDA UIT DEN BOSCH VOOR ALUMINIUM EN HOUTEN VERANDA'S, TUINKAMERS, BLOKHUTTEN EN CARPORTS

Het bezitten van een aluminium veranda is voor veel mensen een droom. Niet geheel onbegrijpelijk je ziet de veranda toch steeds vaker in de tuin staan bij de buren. Het is een echte eye catcher voor de tuin, je eigen overdekte veranda en het geeft een mooi aanzicht aan uw huis. Het buitenleven wordt gewoon optimaal met een veranda. Een veranda is zeer goed in het tegenhouden als behouden van warmte. In de zomer help de veranda het terras koel te houden en in het najaar en winter blijft de warmte onder het dak hangen en kun je langer genieten van je eigen overdekte terras.

Een veranda is zeer geschikt voor je terras, het terras kan zowel direct aan het huis liggen als achter in de tuin. Een veranda kan namelijk zowel als aanbouw of als losstaande veranda worden gebruikt. Snel naar binnen voor een zomerse bui hoeft niet, dankzij de veranda kun je gewoon buiten op je terras blijven zitten, geheel beschermt tegen de regen. Een veranda is een verlengstuk van je woonkamer, daarom moet de veranda er goed uitzien en gemaakt zijn van de allerhoogste kwaliteit.

GENIETEN ONDER UW VERANDA

Het is in de vroege avond, lekker genietend onder het genot van een drankje op uw terras gedurende de zwoele zomeravonden. Ondanks dat briesje dat u voelt, zit u toch lekker beschut onder een veranda van De Goedkoopste Veranda. We bieden u een ruim assortiment aan aluminium en houten veranda’s en overkappingen. Blader gerust eens door ons online assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze sfeervolle showroom in Den Bosch. Zit uw ideale veranda er toch niet tussen? Dan is er ook de mogelijkheid om een aluminium of houten veranda te laten maken op maat.

Accessoires voor uw veranda

Heeft u een mooie veranda, dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan al uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben we bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment veranda accessoires, waarmee u uw veranda verder af kunt werken tot een unieke veranda.


Mogelijkheden genoeg om te kiezen. U kunt denken aan een veranda bevestigd aan uw huis, maar ook aan een vrijstaande veranda. Het ligt er maar net aan waar u graag wilt zitten. Misschien wilt u bij uw tuinhuis graag een veranda hebben, zodat u daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Deze en andere mogelijkheden worden waar gemaakt door De Goedkoopste Veranda. Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze overkappingen. Vraag naar de voorwaarden. Deze overkapping moet natuurlijk wel op de juiste wijze zijn gemonteerd.

LEASE NU UW VERANDA

Het is in de vroege avond, lekker genietend onder het genot van een drankje op uw terras gedurende de zwoele zomeravonden. Ondanks dat briesje dat u voelt, zit u toch lekker beschut onder een veranda van De Goedkoopste Veranda. We bieden u een ruim assortiment aan aluminium en houten veranda’s en overkappingen. Blader gerust eens door ons online assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze sfeervolle showroom in Den Bosch. Zit uw ideale veranda er toch niet tussen? Dan is er ook de mogelijkheid om een aluminium of houten veranda te laten maken op maat.

VOORDELEN VAN EEN VERANDA

1
Onze aluminium veranda’s worden gemaakt van onderhoudsarmen materialen. Een vochtig doekje met wat schoonmaakmiddel is vaak al voldoende.
2
Door de beschutting van een veranda kun je veel langer genieten van het buitenleven. Zeker indien men glazen schuifdeuren toevoegt.
3
Regen is geen probleem meer. Je zit heerlijk droog zowel in het voor en najaar als in de zomer onder uw veranda.
4
Een veranda geeft meteen sfeer en extra mogelijkheden aan zowel uw tuin als uw woning. Een veranda aan uw woning verhoogd de waarde.
5
Een veranda zorgt voor een groter woonoppervlak. De veranda is dan ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen.

Voor welke veranda je ook kiest ze worden allemaal geleverd als een compleet bouwpakket. Volledig voorzien van een uitgebreide montagehandleiding waarin alles stap voor stap is uitgelegd. Kies je voor bezorging dan wordt de veranda netjes bij je thuis afgeleverd. Kom je de veranda zelf ophalen? Hou dan rekening met de grootte van het pakket. Een aanhanger of busje is voldoende. Heeft u geen zin in montage en laat u dit liever aan professionals over? Geen probleem. Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen.

VERSCHILLEN TUSSEN DE GOEDKOOPSTE VERANDA EN ANDERE AANBIEDERS

Als enige aanbieder in Nederland heeft u bij ons de mogelijkheid om een terrasoverkapping te leasen! Prijs/kwaliteit verhouding is bij De Goedkoopste Veranda ongeëvenaard! Voor dezelfde prijs als bij andere aanbieders krijgt u bij onze terrasoverkappingen maar liefst 22% tot 25% aantoonbaar meer aluminium. Dit betekend dus een veel robuustere terrasoverkapping. Bij de meeste anbieders krijgt u 5 jaar garantie. Bij ons maar liefst 10 jaar garantie! Verzending van een terrasoverkapping is natuurlijk gratis bij ons.