Uw winkelwagen is leeg.

LEASE NU UW VERANDA

Een aluminium terrasoverkapping in uw tuin is ideaal tegen felle zon. Ook kunt u wanneer het regent toch buiten zitten. Of denk eens aan het voor en najaar waar u dan toch heerlijk beschut buiten kunt zitten. Ook uw tuinmeubels zijn meteen beschermt tegen diverse weersinvloeden. Als u echt een buitenmens bent, kijkt u dan eens bij De Goedkoopste Veranda uit Den Bosch naar wat uw mogelijkheden zijn.

U kunt denken aan een terrasoverkapping bevestigd aan uw huis, maar ook aan een vrijstaande terrasoverkapping. Het ligt er maar net aan waar u graag wilt zitten. Misschien wilt u bij uw tuinhuis graag een overkapping hebben, zodat u daar droog kunt klussen en toch buiten kunt zijn. Deze en andere mogelijkheden worden waar gemaakt door De Goedkoopste Veranda. Wij leveren u een compleet bouwpakket, waardoor u binnen een paar dagen geniet van een overkapping die u zelf in elkaar heeft gezet! Heeft u geen zin in montage? Ook dit kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij geven standaard 10 jaar garantie op onze overkappingen. Vraag naar de voorwaarden. Deze overkapping moet natuurlijk wel op de juiste wijze zijn gemonteerd.

- De laagste prijs garantie op alle veranda's. 
- Gemakkelijke betaalmogelijkheden zoals iDeal en Paypal. 
- De meerwaarde van uw huis is groter dan de aanschaf.
- Alle producten zijn uit snel leverbaar.
- U bent direct eigenaar.

MAAK UW DROMEN NU WAAR

Droom je al tijden van een prachtige veranda in uw tuin, maar heb je er op dit moment even het geld niet voor? Dan is een veranda leasen dé meest ideale oplossing. Steeds meer mensen kiezen voor deze aantrekkelijke manier van een veranda kopen bij De Goedkoopste Veranda. Je koopt bij ons namelijk de veranda en betaalt pas op het moment dat het jouw uitkomt. Door onze samenwerking met Santander is je veranda lease in veilige en vertrouwde handen.

VERANDA LEASEN

1
Kies de veranda naar uw wensen, eventueel met bijbehorende accessoires. Controleer aan het eind van het besteltraject uw bestelling en selecteer bij stap 5: Wijze van betalen ‘Lease deze veranda’
2
Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en klik op ‘Bestelling bevestigen’. Je lease aanvraag wordt direct verstuurd.
3
Je ontvangt binnen 5 uur op werkdagen een e-mail of telefoon van De Goedkoopste Veranda waarin wordt gevraagd om aanvullende gegevens zoals inkomen, huur/hypotheek en kopie ID. Na deze informatie krijgt u te horen of uw lease aanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.*
4
Als je lease aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele werkdagen een contract per mail. Deze dien je, ondertekend en voorzien van een kopie van je legitimatiebewijs en bankpas, per post terug te sturen naar De Goedkoopste Veranda.
5
Zodra het contract is ontvangen en verwerkt, ontvang je een email. Hierin staat wanneer je veranda wordt verzonden. De veranda wordt bij je thuis bezorgd of klaargezet om af te halen bij onze showroom. Je bent dan direct eigenaar van de veranda. Indien u heeft gekozen om de veranda door ons te laten monteren nemen wij contact met u op voor een montage datum.

* In het geval je lease aanvraag wordt afgekeurd, wordt je bestelling automatisch geannuleerd en is het helaas niet meer mogelijk om een veranda bij ons te leasen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om bij ons een veranda te kopen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

De leastermijn is 120 maanden. Je bent direct eigenaar van de gekozen veranda. Gedurende de looptijd van je veranda lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Elke maand ontvang je een handig rekeningoverzicht, waarin je precies kunt zien wat de status is qua afbetalen.