fbpx
Uw winkelwagen is leeg.

De Goedkoopste Veranda is een ervaren serrebouwer die graag bij u langskomt in Drenthe

Bent u op zoek naar een goede serrebouwer in Drenthe, dan kunt u terecht bij De Goedkoopste Veranda. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring in serrebouw en het plaatsen van aluminium terrasoverkappingen of carports. We hebben diverse producten in ons assortiment waaruit u kunt kiezen en tevens zijn de overkappingen in verschillende kleuren leverbaar. Wanneer u uw wensen aangeeft, dan kijken wij graag met u mee naar de beste oplossing.

Online aanbodBel: 073 3034669Contact

Wanneer u kiest voor een veranda of terrasoverkapping, dan kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Doordat u een overkapping heeft, kunt u met regen toch lekker buiten zitten. Daarnaast blijft de warmte langer hangen onder een overkapping, waardoor u ook bij koeler weer al buiten kunt zitten. Desnoods kunt u het extra verwarmen met een verwarmingselement. Op warme dagen heeft u dankzij de overkapping boven uw terras een koel plekje in de schaduw, al dan niet dankzij de zon- en warmtewerende dakpanelen.

Extra woonruimte door een glazen schuifwand

Wilt u toch een beetje extra en de ruimte bij uw woning trekken, dan is het mogelijk om een glazen schuifwand te plaatsen. Hierdoor wordt een serre of tuinkamer gecreëerd. Hierbij is het mogelijk om keuze te maken uit diverse soorten typen dakpanelen of Grillo panelen, die in onze showroom te bezichtigen zijn. Wanneer u kiest voor een tuinoverkapping of ander product, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor een lage prijs. Wij leveren altijd topkwaliteit en zorgen dat het door u gekozen product correct gemonteerd wordt wanneer u hiervoor kiest. Wij als ervaren serrebouwer komen door heel Nederland, waaronder Drenthe.

In de meeste gevallen leveren wij de kleine of grote carports, tuinkamers, glazen schuifwanden, overkappingen of het afdak van het terras als compleet bouwpakket voor een vaste of losstaande plaatsing. Wanneer u zelf niet handig bent of wanneer u hier simpelweg geen tijd voor heeft, dan behoort het natuurlijk ook tot de mogelijkheden om een goedkope carport, tuinkamer, glazen schuifwand, overkappingen of afdak door ons te laten plaatsen, monteren of te bouwen, of dit nu vrijstaand of aangebouwd is, klein of groot, landelijk of modern. Vraag gerust een richtprijs.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Zoekt u een interessante aanbieding, richtprijzen of een goed idee voor een voordelige houten, aluminium, glazen, moderne of landelijke serre of voor een schuifwand, schutting, terras, terrasoverkapping, tuinoverkapping, vrijstaande zijwand of veranda, vraagt u dan naar onze aanbiedingen en ideeën. Deze aanbiedingen zijn er voor: losstaande of vaste plaatsing van serre’s, schuifwanden, schuttingen, terrasoverkappingen, tuinoverkappingen, vrijstaande zijwanden en veranda’s. Informeert u ook eens naar de mogelijkheid van gespreid betalen, want wij zijn niet alleen de goedkoopste serrebouwer onder de serrebouwers, maar wij denken in alles met u mee.

Heeft u een keuze gemaakt uit onze producten zoals bijvoorbeeld een veranda, dan wilt u natuurlijk dat deze helemaal compleet is, zodat u hier optimaal van kunt genieten. Daarom zijn wij niet alleen serrebouwer in Drenthe en daarbuiten, maar ook leverancier van diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld Grillo panelen om uw veranda of serre compleet te maken. Zoekt u een interessante aanbieding? Vraagt u dan eens naar onze aanbiedingen en richtprijzen en informeer ook naar de mogelijkheid van gespreide betaling. Informeert u bij uw gemeente of een bouwvergunning benodigd is. Heeft u na het bekijken van de website nog vragen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.