Uw winkelwagen is leeg.

VERANDA VRIJSTAAND

Toon:
VERANDA VRIJSTAAND BREEDTE 4060

De Terrasoverkapping Vrijstaand breedte 4060mm is een volledig opzichzelfstaande constructie. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!
U kunt deze terrasoverkapping ook leasen! Klik hier om naar de lease webwinkel te gaan!

€4.262,00

VERANDA VRIJSTAAND BREEDTE 5060

De Terrasoverkapping Vrijstaand breedte 5060mm is een volledig opzichzelfstaande constructie. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!
U kunt deze terrasoverkapping ook leasen! Klik hier om naar de lease webwinkel te gaan!

€4.858,00

VERANDA VRIJSTAAND BREEDTE 6060

De Terrasoverkapping Vrijstaand breedte 6060mm is een volledig opzichzelfstaande constructie. Zo kunt op elke plek in uw tuin genieten van een overdekt terras!
U kunt deze terrasoverkapping ook leasen! Klik hier om naar de lease webwinkel te gaan!

€5.314,00

PRODUCTEN FILTER

Breedte terrasoverkapping
Diepte terrasoverkapping

VERANDA KOPEN

Een aluminium veranda hoeft niet heel duur te zijn. Zeker niet als u deze koopt bij De Goedkoopste Veranda. De veranda’s zijn beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een veranda in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen.

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen luxe veranda? Met een veranda van De Goedkoopste Veranda geniet u jarenlang! Wij bieden diverse veranda’s aan gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een veranda geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als uw woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw lounge of tuinset of barbecue onder te plaatsen. Nodig vrienden, familie en buren uit en geniet van een geweldige avond in jouw tuin. Een veranda zorgt voor beschutting en gezelligheid!

Iedere veranda is weer anders. Bij De Goedkoopste Veranda hebben we een groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom dan kunt u op uw gemak de diverse modellen bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw tuin. Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust foto’s van uw tuin mee, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste veranda voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan bij ons allemaal! Bekijk alle veranda mogelijkheden en accessoires online in onze webshop of kom langs bij De Goedkoopste Veranda in Den Bosch.