Uw winkelwagen is leeg.

HOUTEN VERANDA

IDEALE TERRASOVERKAPPING

Een houten veranda bij u thuis geeft meer leefplezier, verlengt het buitenseizoen én kan gezien worden als dé plek om met vrienden en familie te ontspannen. Wilt u ook een houten veranda bij u huis? De Goedkoopste Veranda maakt houten veranda’s voor iedere gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij de houten veranda en letten wij met de grootste zorg op de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een lange en onbezorgde levensduur. De houten veranda kan in diverse stijlen opgeleverd worden; van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Gebruikte houtsoorten kunnen bijvoorbeeld larikshout, douglashout, eikenhout, geimpregneerd hout of vurenhout zijn.

MAATWERK HOUTEN OVERKAPPING

Een houten veranda kan bevestigd worden aan uw woning of tuinhuis. Wij kunnen onze houten veranda's opleveren in diverse uitvoeringen. Gedacht kan worden aan een veranda met platdak of een veranda met een aflopend dakpannen dak.

U kunt zelf de afmeting, dakvorm, dakbedekking en houtsoort samenstellen. Zodoende kunt u een houten veranda in dezelfde stijl als uw woning laten maken. U kunt kiezen voor de volgende soorten hout voor uw veranda: larikshout, douglashout, eikenhout, geimpregneerd hout of vurenhout. U zegt het maar en wij maken het op voor u op maat. Een veranda kan ook perfect gecombineerd worden met een tuinhuis, blokhut, houten schuur, houten chalet of houten garage. 

Combinatie van een veranda met tuinhuis

Ideaal voor in de tuin, het beste van twee werelden.

Hardhouten veranda

Heerlijk genieten achter in de tuin onder deze op maat gemaakte hardhouten veranda.

WAT IS DE IDEALE PLEK VOOR EEN VERANDA? 

Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Waar de zon 's middags aan de hemel staat, speelt hierin een belangrijke rol. Een gunstige ligging van de houten veranda in uw tuin is daarom van groots belang. Gelukkig kan een overkapping prima een opzichzelfstaand element zijn in uw tuin. Een houten veranda in combinatie met een tuinhuisje of blokhut kan natuurlijk ook zoals op bovenstaande foto te zien is. U heeft dan direct het beste van 2 werelden in 1 keer.

HOUTEN BLOKHUT

De mooiste blokhutten vindt u bij De Goedkoopste Veranda. Het is natuurlijk mogelijk om uw blokhut op maat te laten maken. Zo leveren wij altijd houten blokhutten die naar ieders smaak, indeling en wens voldoen. Of u nu zoekt naar grote, kleine, eenvoudige, luxe of moderne blokhutten, wij kunnen ze voor u leveren en installeren. U kunt ook kiezen voor kleine modellen houten blokhutten, zodat dit de ideale bergruimte is voor bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap.

Prachtige grote veranda

Mooi geïntegreerde grote houten veranda de achtertuin.

Hardhouten veranda

Hardhouten houten veranda de achtertuin met aan weerszijden een opbergruimte.