Uw winkelwagen is leeg.

Houten overkapping Limburg

Bent u op zoek naar een partij in Limburg die gespecialiseerd is in houten overkappingen? Dan bent u bij De Goedkoopste Veranda aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment van houten overkappingen en een ervaren team dat u helpt uw droom te realiseren. Wilt u elk seizoen kunnen genieten van de frisse buitenlucht en uw prachtige tuin? Dan is een houtenoverkapping of veranda de perfecte oplossing. Het kan direct bevestigd worden aan uw huis, tuinhuis of vrijstaand geplaatst worden.

Een houten overkapping geeft u meer woonplezier en voegt karakter toe aan uw woning en tuin. Ook kunt u langer buiten genieten en kunt u met familie en vrienden genieten en ontspannen onder uw houten overkapping. Tevens staat uw tuinmeubilair veilig en droog. Maar een houten overkapping kan ook zorgen voor een verhoging van de waarde van uw woning.

Wilt u ook een houten overkapping bij u thuis? De Goedkoopste Veranda in Limburg maakt houten overkappingen voor iedere gewenste maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij de houten overkapping en letten wij met de grootste zorg op de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een lange en onbezorgde levensduur.

Het aanbod van De Goedkoopste Veranda is erg uitgebreid, wij bieden verschillende soorten houten overkappingen en veranda’s aan. Ook is er een breed assortiment met accessoires voor uw veranda. Alles is mogelijk, of u nu een vaste of een vrijstaande houten overkapping wilt. U krijgt het bouwpakket kant-en-klaar geleverd inclusief een handleiding. Zo kunt u uw overkapping eenvoudig in elkaar zetten en in korte tijd optimaal genieten. Heeft u extra hulp nodig? Wij hebben een ervaren team van montagespecialisten die de houten overkapping vakkundig voor u installeren.

houten overkapping Limburg
houten veranda

Houten veranda

Een houten veranda kan bevestigd worden aan uw woning of tuinhuis. Wij kunnen onze houten veranda's opleveren in diverse uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een houten veranda met een platdak of een aflopend dakpannen dak.

U kunt zelf de afmeting, dakvorm, dakbedekking en houtsoort samenstellen. Zodoende kunt u een houten veranda in dezelfde stijl als uw woning laten maken. U kunt kiezen voor de volgende soorten hout voor uw veranda: larikshout, douglashout, eikenhout, geïmpregneerd hout of vurenhout. U zegt het maar en wij maken het voor u op maat in Limburg. Een veranda kan ook perfect gecombineerd worden met een tuinhuis, blokhut, houten schuur, houten chalet of houten garage. 

Houten terrasoverkapping Limburg

Een houten terrasoverkapping kan bevestigd worden aan uw woning of tuinhuis. Een houten terrasoverkapping bij u thuis geeft meer woonplezier, verlengt het buitenseizoen én kan gezien worden als dé plek om te ontspannen. Ook voor een terrasoverkapping van hout bent u bij De Goedkoopste Veranda in Limburg en omgeving aan het juiste adres.