Uw winkelwagen is leeg.

VOORKANT VERANDA BREEDTE 5060

Productcode: Voorkant 5060

Prijs: €1.132,00

Beschikbare opties

* U profielen:

U profielen zijn de verticale aluminium profielen die op de paal en/of muur worden geschroefd. Hier glijden dan de glazen schuifwanden in als mooie afwerking en afsluiting. Worden geleverd als setje van 2.

* Aluminium funderingskoker:

Indien nodig aluminium funderingskoker voor onder het railsysteem van de glazen schuifdeuren.

* Glazen schuifdeuren voorkant terrasoverkapping:

U kunt de terrasoverkapping aan de voorzijde open laten of kiezen voor glazen schuifdeuren. Gebruik deze glazen schuifdeuren aan de voorkant van uw overkapping om wind en regen buiten te houden en langer onder uw overkapping te kunnen zitten. De maten in mm is de totale hoogte tussen onderkant goot en fundering. Levering is met het railsysteem waartussen de glazen schuifdeuren lopen.

* Montage glazen schuifdeuren voorkant terrasoverkapping:

U kunt de montage van de glazen schuifdeuren incl. railsysteem door ons laten monteren.

* Handvaten:

U kunt kiezen voor aluminium plakhandvaten welke direct op het glas aan beide zijden worden geplakt. Fiano glaswanden zijn ook beschikbaar met een geslepen en gepolijst handvat gat van 50mm in het glaspaneel. Een bijpassend tweezijdig indraaihandvat voor perfecte afwerking wordt meegeleverd. Prijs is per paneel.

* Tochtstrips voor montage aan de glazen schuifdeuren:

Tochtstrips voor montage aan de glazen schuifdeuren. Voorbeeld: voor 5 glazen schuifdeuren heeft u 4 tochtstrips nodig.

- +

U kunt de terrasoverkapping aan de voorzijde open laten of kiezen voor glazen schuifdeuren met 5 spoor met 5 panelen van 98cm. De set is een complete set met glazen schuifdeuren, U-rubber, glasprofiel en boven en onder rails. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500mm. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel!

Ervaar extra gemak met diverse opties

De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers zodat alle panelen automatisch meeschuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand. Indien een extra (vlakke) fundering onder de rails nodig is kunt u altijd als extra een aluminium kokerprofiel(en) bij bestellen. Dit is te vinden onder Losse onderdelen.

Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment van veranda accessoires. U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken.

Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.