Uw winkelwagen is leeg.

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3000

Productcode: Linker zijwand 3000

Prijs: €0,00

Beschikbare opties

* Kleur:

Alles wordt standaard geleverd met ultradikke laag poedercoating (90µm) in de kleuren Crèmewit (RAL9001) of Antraciet structuur (RAL7024).

* U profielen:

U profielen zijn de verticale aluminium profielen die op de paal en/of muur worden geschroefd. Hier glijden dan de glazen schuifwanden in als mooie afwerking en afsluiting. Worden geleverd als setje van 2.

* Aluminium funderingskoker:

Indien nodig aluminium funderingskoker voor onder het railsysteem van de glazen schuifdeuren.

* Linker zijwand:

Kies hier de opties voor de linker zijkant van uw terrasoverkapping uit, gezien vanuit de tuin. U kunt meerdere opties aanvinken. Let op! De zijspie wordt als complete plaat geleverd dus indien uzelf de montage uitvoert dient u deze zelf op maat te maken. Dit geldt ook voor de boven en onderrails t.b.v. de glazen schuifwand. Bij montage door ons doen wij dit uiteraard voor u. Indien u er voor kiest om de glazen schuifdeuren door ons te laten monteren moet u ook kiezen voor de zijspie incl. montage indien niet aanwezig (bij geheel nieuwe veranda).

- +

U kunt de terrasoverkapping aan de zijkant open laten of kiezen voor glazen schuifdeuren met een zijspie. De set is een complete set met glazen schuifdeuren, U-rubber, glasprofiel en boven en onder rails. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500mm. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. Lekker beschut geniet u zo met wat minder mooi weer ook nog van het ultieme buitengevoel! Alleen een zijspie is ook mogelijk.

Met een complete zijwand kunt u de zijkant van uw terrasoverkapping helemaal dichtmaken. Dit wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld een hoek te maken voor tuinmeubels, of in combinatie met glazen schuifdeuren aan de voorzijde een compleet afgesloten ruimte te maken. Een zijwand is gemaakt van een aluminium profiel met polycarbonaat platen erin, waarbij dezelfde kwaliteitsstandaard wordt aangehouden als bij onze terrasoverkappingen. De extra leefruimte die buiten gecreëerd wordt met een terrasoverkapping kan nog comfortabeler gemaakt worden door het toepassen van een zijspie of zijwand. Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind en zo extra vaak en lang van uw terrasoverkapping kunt genieten. De zijwanden zijn gemaakt van 16 mm dik helder, ultra-helder of opaal polycarbonaat en aluminium frame. Het frame is leverbaar in de kleuren Crèmewit (RAL9001) en Antraciet structuur (RAL7024). Zijwanden of zijspies zijn natuurlijk direct te bestellen en plaatsen met een terrasoverkapping maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping.

Onze zijwanden zijn te monteren onder elk merk en type terrasoverkapping.

Ervaar extra gemak met diverse opties

De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers zodat alle panelen automatisch meeschuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand. Indien een extra (vlakke) fundering onder de rails nodig is kunt u altijd als extra een aluminium kokerprofiel(en) bij bestellen. Dit is te vinden onder Losse onderdelen.

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment van veranda accessoires. U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken.

Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.