Uw winkelwagen is leeg.

LINKERZIJDE VERANDA

Toon:
LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 2500

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3000

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3500

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 4 spoor met 4 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 4000

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 5 spoor met 5 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment van veranda accessoires. U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken.

Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.