Uw winkelwagen is leeg.

GLASSCHUIFWAND MEENEMERS

Productcode: Meenemers

Prijs: €20,45

- +

Monteer deze meenemers in het profiel om de glasschuifwanden van De Goedkoopste Veranda eenvoudig open en dicht te schuiven. Deze meenemers zorgen ervoor dat bij het open of dicht schuiven van de glaswand elk paneel automatisch volgt. Deze meenemers zijn variabel in het profiel te monteren waardoor de overlap van elk paneel afzonderlijk te bepalen is. 1 glasschuifwand meenemer is nodig voor 1 glazen schuifwand dus heeft u 3 glaspanelen dan heeft u 3 glasschuifwand meenemers nodig.

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment van veranda accessoires. U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken.

Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.