Uw winkelwagen is leeg.

JURIDISCHE INFORMATIE

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door Santander Consumer Finance Benelux B.V. (hierna: “Santander”), en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30076284. Santander is gevestigd in Utrecht aan de Winthontlaan 171 en is een dochtermaatschappij van Santander Consumer Finance S.A..Santander ontwikkelt reeds meer dan 20 jaar financiële producten voor consumenten in Nederland.

Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels. Alle leden van de VFN zijn specialist op het gebied van consumptief krediet en streven naar een verantwoorde en betrouwbare kredietverlening voor hun klanten. Voor meer informatie: www.vfn.nl

Santander is een financiële dienstverlener zoals beschreven in de Wet op het financieel toezicht (Wft) en beschikt over een vergunning, met registratienummer 12011170, om consumptief krediet en aanvullende producten aan consumenten aan te bieden, dan wel te bemiddelen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op naleving van de Wft. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden Santander Consumer Finance Benelux B.V.
Algemene Voorwaarden Nabestaandenbescherming
Algemene Voorwaarden PIN
Dienstverleningsdocument

PRIVACY STATEMENT

Santander Privacy Statement

U kunt bij ons verantwoord en tegen scherp geprijsde rentetarieven een lening afsluiten. Met lage maandbedragen kunt u dan uw noodzakelijke uitgaven betalen of bijvoorbeeld uw langgekoesterde wensen realiseren. Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Met het onderdeel Santander Consumer Finance richten wij ons op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, winkeliers, grootwinkelbedrijven en automotive ondernemers. Door onze scherpe rentetarieven kunnen wij u een lening met een laag maandbedrag aanbieden.

Hieronder de leasetarieven die wij u kunnen bieden in samenwerking met Santander. In de linker kollom ziet u voorbeeld bedragen en in de rechter kollom de maandtermijnen die voor de bedragen gelden.  De looptijd bedraagd 120 maanden.

Bedrag Lease
  120 mnd*
€ 1.000 € 13
€ 1.500 € 19
€ 2.000 € 26
€ 2.500 € 32
€ 3.000 € 39
€ 3.500 € 45
€ 4.000 € 52
€ 4.500 € 58
€ 5.000 € 65

*Rente 9,9%. Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen dan kunt u ons altijd mailen of bellen op 073 - 303 4669. U gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld.