Uw winkelwagen is leeg.

ZIJWAND GEHEEL DICHT MET ZIJSPIE EN GRILLO SCHUTTINGDELEN

Productcode: Zijwand grillo zijspie

Prijs: €1.216,00

Beschikbare opties

* Diepte:

Kies de gewenste diepte voor uw aluminium terrasoverkapping.

* Zijspie plaat:
* Montage zijwand:

De zijwand voor de terrasoverkapping wordt in de meeste gevallen gebruikt om de zijkant van uw terrasoverkapping helemaal dichtmaken. Wij kunnen de zijwand voor u op maat maken en monteren.

- +

Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind en zo extra vaak en lang van uw terrasoverkapping kunt genieten. Wat heeft u nodig om 1 zijkant in zijn geheel dicht te maken met schuttingdelen Grillo en een zijspie.

13 schuttingdelen Grillo
2 U-profielen
1 afsluitprofiel
1 zijspie

Enigste wat u hoeft op te geven is het materiaal van de zijspieplaat en diepte de rest word automatisch meegenomen. Kleur van de grillo schuttingdelen is antraciet structuur (RAL7024).

PRODUCTEN FILTER

VERANDA ACCESSOIRES

Heeft u een mooie veranda? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze veranda voldoet aan uw wensen. Om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een breed assortiment van veranda accessoires. U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken.

Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Om ook het uitzicht op uw tuin mooi te houden, hebben wij bij De Goedkoopste Veranda een ruim assortiment van glazen schuifwanden die op maat geleverd kunnen worden. Zo kunnen wij uw veranda altijd voorzien van knusse beschutting tijdens het voor en najaar, terwijl het mooie uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Met onze glazen schuifwanden heeft u altijd de mogelijkheid om de boel in de zomer weer lekker open te schuiven. Zo bent u in staat om, in welk seizoen dan ook, optimaal van het mooie buitenleven te genieten.