Uw winkelwagen is leeg.

Welk materiaal krijgt uw veranda? De voor- en nadelen op een rijtje.

Dit jaar hebben we in Nederland al flink wat gemerkt van de zomer. De thermometer kwam boven de 40 graden Celsius uit, en (plaatselijke) hitterecords werden hiermee verbroken. Waarschijnlijk was u, zoals veel mensen, op zoek naar verkoeling. Of dit nou bij het water onder een boom was, of op kantoor met de airco aan. Een ander goed idee is zonder twijfel een veranda in eigen stijl om buiten in comfort te kunnen relaxen. Een plek waar u zowel in de zomer kunt genieten van wat schaduw, als in de winter comfortabel kunt vertoeven rond een vuurtje. Maar wat maakt een goede veranda? Wilt u het laten bouwen of zelf bouwen? En wat is het verschil in de materialen die voor de bouw zijn gebruikt?

Veranda (zelf) monteren

Wilt u tot rust kunnen komen in uw eigen tuin zonder afhankelijk te zijn van het weer? Dan is een veranda voor u een ideale oplossing! De montage van een veranda is een belangrijk onderdeel van het proces. Er zullen om deze reden belangrijke aspecten volgen waarmee rekening dient te worden gehouden.

Checklist bij het kopen van een veranda

Klinkt langer ‘buiten’ kunnen blijven zitten en genieten van de (eerste) zonnestralen binnenshuis erg goed voor u? Een veranda is dan de ideale plek en een verrijking voor uw huis en tuin. Echter is de aankoop van een veranda niet niks! Veranda’s zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Bovendien zijn er allerlei designs, typen, kleuren en materialen. Waar moet er allemaal op gelet worden? Vandaar deze blog om u te informeren en u te voorzien van enkele nuttige tips voor het kopen van een veranda.

Tips voor het aanbouwen van een veranda

Bij de uitbreiding van je woning twijfel je misschien tussen het uitbouwen van je huis of juist voor een veranda. Wij willen je graag verder helpen met het kiezen voor een veranda of juist een aanbouw.