Uw winkelwagen is leeg.

De Goedkoopste Veranda

De Goedkoopste Veranda
Toon:
LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 2500

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3000

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3500

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 4 spoor met 4 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

LINKER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 4000

U kunt de terrasoverkapping aan de linker zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 5 spoor met 5 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 2500

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3000

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 3 spoor met 3 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 3500

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 4 spoor met 4 panelen van 98cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

RECHTER ZIJWAND VERANDA DIEPTE 4000

U kunt de terrasoverkapping aan de rechter zijkant open laten of kiezen voor een spie, polycarbonate zijwand en/of glazen schuifdeuren. 5 spoor met 5 panelen van 82cm. Voor overige maten neem contact op met de klanten service, om de mogelijkheden te bespreken. 

€0,00

HANDVATEN

Handvaten vergemakkelijken het sluiten en openen van de glazen schuifwanden.

€0,00

TOCHTSTRIPS

Tochtstrips voor montage aan de glazen schuifdeuren. Voorbeeld: voor 5 glazen schuifdeuren heeft u 4 tochtstrips nodig.

€0,00

PRODUCTEN FILTER

Diepte terrasoverkapping
Breedte terrasoverkapping

VERANDA KOPEN

Een aluminium veranda hoeft niet heel duur te zijn. Zeker niet als u deze koopt bij De Goedkoopste Veranda! De veranda’s zijn beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een veranda in uw tuin kunt u eenvoudig warme zomeravonden verlengen.

Ziet u zich al genieten onder uw eigen luxe veranda? Met een veranda van De Goedkoopste Veranda geniet u jarenlang van het buitenleven! Wij bieden diverse hoogwaardige aluminium veranda’s. Een veranda geeft direct extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning. Een veranda is verder ideaal om uw lounge, tuinset of barbecue onder te plaatsen. Nodig vrienden, familie en buren uit en geniet van een geweldige avond in uw tuin. Een veranda zorgt voor beschutting en gezelligheid met uw naasten!

Iedere veranda is anders. Bij De Goedkoopste Veranda hebben wij een groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom, dan kunt u op uw gemak diverse modellen bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw tuin. Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust foto’s van uw tuin mee, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste veranda voor u is. Van hout tot aluminium en van dichte tot open glazen wanden, het kan bij ons allemaal! Bekijk alle veranda mogelijkheden en accessoires online in onze webshop of kom langs bij De Goedkoopste Veranda in Den Bosch. Wij heten u van harte welkom!