Uw winkelwagen is leeg.

VERANDA LUXE BREEDTE 6060

Productcode: Luxe 6060

Prijs: €2.948,00

Beschikbare opties

* Montage terrasoverkapping:

U kunt gebruik maken van onze montageservice om uw aluminium terrasoverkapping te laten installeren bij u thuis.

* Diepte:

Kies de gewenste diepte voor uw aluminium terrasoverkapping.

* Inkorten terrasoverkapping :

Maatwerk nodig? Geen probleem.

* Kleur:

Alles wordt standaard geleverd met ultradikke laag poedercoating (90µm) in de kleuren Crèmewit (RAL9001) of Antraciet structuur (RAL7024).

* Staanders:

Standaard kan er worden gekozen voor halfronde of vierkante staanders.

* Goot:

Standaard kan er worden gekozen voor een ronde of klassieke (Victoriaanse stijl) siergoot.

* Voetplaat:

Indien u de overkapping rechtstreeks op een (grote zware) tegel schroeft kies dan voor staanders met voetplaat. Als u de overkapping op een betonpoer monteert kies dan staanders zonder voetplaat daar het bevestigingsmateriaal bij de betonpoer zit inbegrepen.

* Betonpoeren:

Betonpoeren dienen als fundering voor de aluminium terrasoverkapping. Indien u zelf al een stevige fundering heeft kunt u voor de optie "Geen betonpoeren" kiezen. In vrijwel alle gevallen is een waterafvoer door 1 staander voldoende. Als er water van een groot dakoppervlak extra op de terrasoverkapping komt dan kunt u voor de optie met 2 betonpoeren met HWA (hemelwaterafvoer) kiezen.

* Aansluiten betonpoeren aan HWA:

U kunt er voor kiezen dat wij de afvoer in de betonpoer aan de HWA (hemelwaterafvoer) aansluiten incl. extra PVC onderdelen.

* LED verlichting:

Met dimbare LED-spots uw terrasoverkapping geniet u elke avond van sfeervolle verlichting. Deze LED-inbouwspots worden standaard per 6 of 10 stuks geleverd. Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u in een handomdraai de verlichting aan of uit en past u de sterkte van het licht naar wens aan. De LED driver heeft een vermogen van 18 Watt en is geschikt voor 16-23V of 750mA verlichting.

* Aansluiten LED verlichting:

Bij de keuze montage maken we ook meteen op de door u aangewezen plek de gaten voor de LED verlichting en sluiten deze vervolgens aan.

- +

Voor wie wil genieten van het ultieme buitenlevengevoel voor een scherpe prijs zonder concessies te willen doen op het gebied van van luxe is de Terrasoverkapping Luxe ontwikkeld. Deze high-end terrasoverkapping is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel waardoor deze kan worden uitgevoerd met dakbedekking van gelaagd glas.

De Terrasoverkapping Luxe is leverbaar in een breedtemaat van 4060, 5060 of 6060 mm uit één stuk en heeft een uitval van 2500, 3000, 3500 of 4000 mm diep. Gekoppeld kan de Terrasoverkapping Luxe echter geleverd worden tot een breedte van 12 meter! Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de lakuitvoeringen Crèmewit (RAL9001) en Antraciet structuur (RAL7024). Standaard kan er worden gekozen voor een ronde of klassieke (Victoriaanse stijl) siergoot en halfronde of vierkante staanders. Dakbedekking 4.4.2. veiligheidsglas!

PRODUCTEN FILTER

Diepte terrasoverkapping
Breedte terrasoverkapping

VERANDA KOPEN

Een aluminium veranda hoeft niet heel duur te zijn. Zeker niet als u deze koopt bij De Goedkoopste Veranda! De veranda’s zijn beschikbaar in diverse modellen en prijsklassen, waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een veranda in uw tuin kunt u eenvoudig warme zomeravonden verlengen.

Ziet u zich al genieten onder uw eigen luxe veranda? Met een veranda van De Goedkoopste Veranda geniet u jarenlang van het buitenleven! Wij bieden diverse hoogwaardige aluminium veranda’s. Een veranda geeft direct extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning. Een veranda is verder ideaal om uw lounge, tuinset of barbecue onder te plaatsen. Nodig vrienden, familie en buren uit en geniet van een geweldige avond in uw tuin. Een veranda zorgt voor beschutting en gezelligheid met uw naasten!

Iedere veranda is anders. Bij De Goedkoopste Veranda hebben wij een groot aanbod. Als u een bezoek brengt aan onze showroom, dan kunt u op uw gemak diverse modellen bekijken. Wij hebben allerlei soorten veranda’s voor u opgesteld. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw tuin. Ook maatwerk oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust foto’s van uw tuin mee, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste veranda voor u is. Van hout tot aluminium en van dichte tot open glazen wanden, het kan bij ons allemaal! Bekijk alle veranda mogelijkheden en accessoires online in onze webshop of kom langs bij De Goedkoopste Veranda in Den Bosch. Wij heten u van harte welkom!